Powered By LookupPage LookupPage
Join LookupPage    

Stelian Iordache CFA

Mr
 

61859, Romania

Contact Stelian Iordache Directly

Contact Directly

About Stelian Iordache

Reteaua electrica este numele specific al echipamentelor care distribuie curentul electric la echipamentul industrial, devenind o expresie normala, din pricina insemnatatii si eficacitatii acestor instalatii de oferire a energiei electrice, toata abordare fiind oferita mesariasilor.
Dar este potrivit sa avem oarece concepte obisnuite pentru metoda prin care sunt planuite si date in exploatare sistemele electrice, chiar si drept pretextul ca vreodata aceste indicatii vor fi potrivite cand veti concepe o locuinta individuala.
Concret sistemele electrice sunt catalogate in doua clasice clase: sisteme electrice pentru interior - la care sistemele sunt aplicate in interiorul unei locuinte si sisteme electrice pentru exterior - unde sistemele montate se afla in afara.
In mod normal, multe retele electrice deservesc tensiuni joase, in timp ce altele sunt alimentate de tensiuni medii pentru masini industriale normale.
Un alt mod de standardizare pentru retelele electrice este sistemul de pozitionare in casa respectiva. Ca atare ele dobandesc o pozitionare de tip aparenta - in acest caz toate sistemele componente sunt la suprafata si sunt adapostite corect de sisteme izolatoare, sau vor fi postate in sistem ingropat - cand toate sistemele liniei electrice sunt ingropate in spatele panourilor locatiei.
Fiece linie electrica se asambleaza dupa un concept, iar aplicarea acesteia va satisface in deplinatate standardele de instalatii electrice precizate.
Procedurile prevad o regula optima a miscarilor de incastrare si a tiparelor constructive aplicate pentru pozitionare.
In randuiala lor aceste metode sunt: desenarea corecta pe panourile locatiilor a contururilor pe care linia le va avea, urmata de dezvelirea spatiilor unde vor fi montate elementele de protejare si a spatiilor de fixare ale prizelor si dozelor de conectare.
Urmatoarea operatie este cea de inserare a cablurilor electrice prin jgheaburile de etanseitate si inadirea acestora in dozele deja pozitionate. Urmeaza incastrarea tuturor dispozitivelor de comutare si in finalizare incercarea liniei electrice, inainte ca culuarul folosit sa fie refacut prin metode de zugravire.
Daca pentru desenarea liniei electrice ati ales pentru o antrepriza recunoscuta, evident si pentru pozitionare instalatii electrice este util sa contractati un specialist recunoscut care va putea sa citeasca si sa puna in montaj normele proiectului de pozitionare.
Spatiile de pozitionare al tuturor materialelor folosite vor fi indicate cu exactitate, prin operatii precise si cu scule adecvate, executandu-se calcule duble pentru a exclude integral orisice inexactitate.
Pentru saparea culuarelor in care se vor instala tuburile izolatoare se pot intrebuinta instrumente manuale sau mecanizate. O prudenta aparte trebuie administrata pentru adoptarea de procedee de lucru in pozitia de trecere in aplicare a liniei electrice in fata coloanelor din prefabricate, intrucat acestea nu se sparg prin operatiune mecanica.
Asamblarea canalelor de protectie este o etapa care implica analizarea si intrebuintarea specificatiilor de fixare ale acestora, fiind binevenit ca anterior de startarea fixarii sa fie aranjate categoriile de legaturi care sunt trebuincioase imbinarii acestora ca si oarece tehnici de incovoiere a canalelor, pentru concretizarea in circumstante desavarsite a acestei fixari.
Canalele de protectie se vor pozitiona momentat prin insule de ciment usor, pana la finalizarea si testarea pozitionarii acestora.
Aplicarea cablurilor electrice difera functie de structura acestora.
Societatea contractata pentru fixare, va insuma procedurile aratate pentru oricare categorie de fir in parte.
Standardele de fixare a liniei electrice se vor concretiza prin instalarea elementelor de conectare ale sistemelor alimentate electric, a lustrelor de iluminat si in terminare operatiile de inchidere a spatiilor unde liniile electrice au fost pozitionate.

Stelian Iordache Links

Contact Information
Not available
LookupPage Directory
   
  Search other Lookup Pages like
Stelian Iordache
 
LookupPage | Enhanced Online Visibility