konkurrencer nonstop

konkurrencer nonstop


owner

Konkurrencer Nonstop

Marketing&Advertising

About Me

Vælg Konkurrencer Nonstop når du skal have boostet din forretning.


Jeg har efterhåndende fået opbygget så stor en mail-database at jeg kan skaffe dig billige leads til en klikpris der er langt under markedets standarder.


På Konkurrencer Nonstop finder og deler jeg de nyeste konkurrencer fra almindelige danske virksomheder og lægger dem op på hjemmesiden.


For brugerne betyder det at de får et ordentligt overblik og for virksomhederne giver det en mulighed for at promovere sig over for den organiske trafik som jeg har formået at samle ind via forskellige søgeord.


Når du søger efter noget på nettet der på den ene eller anden måde relaterer sig til konkurrencer i en eller anden form, ja så er det min intention at jeg skal ligge lige der og vente på at du klikker forbi :)

I december måned er der for alvor run på og der kan der være flere hundrede besøgende inde på min hjemmeside på samme tid. Det hele kommer an på søgeordene der bliver brugt, såsom Quickchancen eller Fuld Plade.
De helt store søgeord er dem der markedsføres eksternt af store virksomheder og som brugerne derfor søger efter på nettet. Når jeg kan ligge på disse søgeord skyldes det alene det kæmpe stykke arbejde jeg har lagt i det udover bare at dele konkurrencen.


Links

About the company

Konkurrencer Nonstop is an online sweepstakes company specialized on the danish market

Contact Information

+45 42346885
markkallstroem
kontakt@konkurrencer-nonstop.dk

Address

Denmark