Emil Raun

Emil Raun


Forstander

Varda Jobservice (Varda ApS)

Administration

About Me

Emil Raun er forstander på Storskoven, som er en del af Varda Jobservice (Varda ApS). Emil Raun kom til Varda Jobservice (Varda ApS) som Forstander på Storskoven fra et job som Direktør hos Helse- og Arbejdsmarked. Tidligere har Emil Raun arbejdet med Integration i Odense.

Emil Raun har en Cand. Scient. Adm. fra Aalborg Universitet.

Emil Raun startede i 2010 Varda Jobservice (Varda ApS) for at hjælpe kommuner og borgere med sagsbehandling og rekruttering. Selv har han specialiseret sig i politik, administration, ledelse og kompetenceudvikling indenfor offentlig ledelse. Han har arbejdet med administration og ledelse for flere kommuner, så han er en garvet rotte inden for sagsbehandling og har et indgående kendskab til at arbejde i politisk styrede organisationer.

Denne viden og erfaring har Emil Raun taget med sig ind i Varda Jobservice (Varda ApS), som har kompetencer inden for alt fra kontanthjælp til ledelsesudvikling og forbedring af forretningsgange og arbejdsprocesser. Emil Raun kan godt lide dyr, og han interesserer sig for fodbold. Han befandt sig endda midt i orkanens øje, da Danmark spillede VM i Mexico, og han har aldrig glemt glæden ved teamwork og holdindsats.

Hans begejstring indgår i Varda Aps Jobservice og deres arbejde med at vejlede, hjælpe og udvikle mennesker. 

Links


Contact Information


Address

Kirkevej 23, 5690 Tommerup
Denmark