Boserup Ejendomme

Boserup Ejendomme


Virksomhed

Boseurp Ejendomme

Administration

About Me

Boserup Ejendomme er et veletableret og professionelt firma, der hovedsagligt beskæftiger sig med administration og drift af ejendomme. I den forbindelse tilbyder de en bred skare af serviceydelser inden for netop dette felt. 

Hvis du er på jagt efter en virksomhed som kan varetage driften og administrationen af en eller flere ejendomme, så kan du med fordel vælge Boserup Ejendomme. 

Virksomheden er yderst professionel og dynamisk og har mange års erfaring bag sig. Denne erfaring har gjort dem til nogle af de bedste og dygtigste på markedet. Derfor kan du med fordel vælge dette firma og forvente en rigtig høj kvalitet i driften og administrationen af dine ejendomme.

Boserup Ejendomsadministration A/S blev stiftet og etableret tilbage i 1996. Lige fra start havde de en klar målsætning om at blive en af bedste på markedet inden for deres felt. 

Virksomheden beskæftiger i dag 15 professionelle medarbejdere, der alle har samme mål: Nemlig at tilfredsstille dig som kunde på bedst mulig vis. Boserup Ejendomme driver i øvrigt også sine egne ejendomme. 

Links


Contact Information

33 16 00 82
mail@boserupejendomme.dk

Address

Ørnevej 10, 4600 Køge
Denmark