Bjoern Erik Helgeland

Bjoern Erik Helgeland


COO & Founding Partner

ABAX A/S

Administration

About Me

Bjørn Erik Helgeland er en af de større norske erhvervsmænd. Han har med sine stærke kompetencer og sine mange års erfaringer styrket og vækstet virksomheden ABAX, lige siden han trådte ind i ledelsen i virksomheden tilbage i 2009. 

ABAX er Nordens førende inden for elektroniske kørebøger og andet udstyrskontrol. Virksomheden har over 315 medarbejdere og er til stede i Norge, Danmark, Sverige, Finland, Holland og Storbritannien. Virksomhedens markedsposition skyldes blandt andet Bjørn Erik Helgelands hårde arbejde, fokus på medarbejdertilfredshed og innovative tilgang til bl.a. produktudvikling. 

Bjørn Erik Helgeland er født og opvokset i Norge. I dag bor han i Svarstad, som også er hans fødeby. Bjørn Erik Helgeland er gift og sammen med hans kone har han i alt tre børn. 

Bjørn Erik Helgeland har blandt andet gået på BHSTI og senere på Trondheim Business Shcool. Igennem Bjørn Erik Helgelands tid i erhvervslivet har han fået kompetencer inden for business development, entrepeneurship, marketing, business strategy, public speaking ect., 

Du kan læse mere om erhvervs- og forretningsmanden Bjørn Erik Helgeland herunder: 

Links

About the company

ABAX er en norsk grundlag virksomhed, der er markedsførende indenfor elektroniske kørerbøger og udvikler og sælger desuden udstyrskontrol og fleet management 

Contact Information


Address

Norway